Meer informatie

Meer informatie

Op zaterdag 6 juli 2019 zal de derde editie van 90’s Forever OUTDOOR plaats vinden. Een uniek festival op een bijzondere locatie in het hart van Limburg en de grensregio! De bedenkers van 90’s en 80’s Forever indoor, welke inmiddels uitgegroeid zijn tot een van de beste evenementen van de Benelux in hun soort, zullen ervoor zorgen dat dit festival alle standaarden in dit genre weer gaat overtreffen! Zuid- Nederland en de grensstreek kunnen kennis maken met het ultieme feel good classic Festival dat je niet wilt missen.
Kwalitatief hoogstaand op het gebied van techniek, productie, organisatie en vooral artiesten zullen zaterdag 6 juli 2019 ervoor zorg dragen dat de locatie wordt omgetoverd tot een party area waar jong en oud een lange dag uit kunnen beleven. Een totaalbeleving van muziek, dans, theater en entertainment voor het publiek heeft de hoogste prioriteit.

 

Datum & Tijd
Zaterdag 6 juli 2019, om 15:00 uur zullen de poorten worden geopend voor de 2019 OUTDOOR editie van 90’s Forever! Om 01.00 uur zal na de eindshow de deuren van 90’s Forever Airport worden gesloten. 

Service
Food & snacks, market, kluisjes (lockers), chill out ruimtes met zitplaatsen, Ehbo (first Aid), pin-mogelijkheden

Medicatie
Het meenemen van medicatie naar het festival gaat onder strikte voorwaarden. De medicatie moet in de originele verpakking worden meegenomen, inclusief bewijs van een officiële dokter/arts. Onze security en Medische dienst zal hier persoonlijk op toezien.

Kortingen en Acties
90s Forever biedt een aantal kortingen en acties aan voor groepen en bedrijven.

Zero Tolerance & Policy
Minimum leeftijd 18 jaar, neem je ID kaart mee! Geen drugs, geen politieke statements, geen voetbalshirts of voetbalpetjes. De organisatie heeft het recht tot ontzegging van de toegang. Only Partypeople! Zie onze volledige policy hier.

Better safe than sorry!
Harde muziek is niet te vermijden tijdens een festival. Een gezond gehoor is belangrijk. Daarom zal je er goed en zuinig mee moeten omgaan. Om veilig te kunnen genieten van de muziek zijn er oordopjes te koop bij de merchandise stand. Ook het beschermen tegen de zon is een must tijdens festivals. Mochten de weersverwachtingen weer zo positief zijn als tijdens de 2018 editie, zorg er dan voor dat je goed bent voorbereid! Een gezonde bruine huid is mooier dan knalrood!

LET OP! Het meenemen van een klein flesje zonnebrandcrème is wel toegestaan. Sprays (deo, zonnebrand, haarlak etc.) zijn NIET toegestaan en mogen dus niet mee het festivalterrein op.

Rolstoelvriendelijk
weelchairHet gehele terrein is toegankelijk voor mensen met beperkingen en/of een rolstoel. Mochten er vragen ontstaan tijdens het festival, ga naar de infobalie. Heb je een invalide parkeerkaart dan kun je dichterbij de entree parkeren. Vraag de verkeersregelaar bij de kiss & ride voor meer info.
Op het festival zijn toiletten voor rolstoelbezoekers. Onze medewerkers wijze je graag de weg. De AED hangt bij onze EHBO post op het festivalterrein.

Staat de info of je antwoord hier niet tussen? Kijk hier naar onze uitgebreide  FAQ

90’s Forever Outdoor Hotel Package 

In samenwerking met Ibis Buget Hotel Stein – Maastricht biedt 90’s Forever de beste festival experience!

Dit splinternieuw hotel ligt dicht bij de snelweg A2 en op slechts 10 minuten per auto van Maastricht Airport. De accommodatie is gemakkelijk te bereiken per auto en openbaar vervoer. Kies jij voor een hotel overnachting tijdens 90’s Forever Outdoor in Ibis Budget Hotel Stein – Maastricht ? Dan heb je de mogelijkheid tot late check-out (14:00 uur) plus wij regelen gratis transfer van en naar het festival.

Boek rechtstreeks bij Ibis Budget Hotel jouw voordelige 90’s Forever arrangement: (+31) 46 207 10 10

Auto

Wanneer je bent aangekomen op de Europalaan of de afrit 50 (MAA – Ulestraten) volg de route naar een van de parkeerplaatsen rondom het festivalterrein. Deze route brengt jou het snelste naar een van de parkeerplaatsen.

De kosten voor parkeren is €10,- per dag (per auto). LET OP! Illegaal parkeren zal niet worden toegestaan. Je riskeert een parkeerboete en je auto wordt weggesleept (kosten zijn voor de eigenaar auto!).

VIP tickethouders: Volg de route naar de parkeerplaats rondom het festivalterrein. Er zal een aparte parking beschikbaar worden gesteld voor VIP tickethouders. Let op! Enkel en alleen op vertoon van een geldig VIP toegangsbewijs.


Fiets

Nabij de ingang van het festivalterrein zal een fietsenstalling zijn waar jij gratis je fiets kan parkeren.

De snelste route naar Luxemburglaan, Maastricht-Airport, Nederland vind je via www.anwb.nl


Openbaar vervoer – Bus
 (Maastricht, Sittard en Beek-Elsloo)

Tussen de treinstations van Maastricht en Sittard rijdt bus lijn 30 van Arriva, halverwege deze route ligt de bushalte ‘M-A-Airport, Moorveld/Beek’.

Hier stapt je uit en loopt richting de Europalaan (Autobedrijf Keram Mini Maastricht). Vanaf halte Maastricht Airport is het 25 minuten lopen naar het festivalterrein.

Wanneer je met het openbaar vervoer uit noordelijke richting komt (Eindhoven) bent je sneller als je de trein neemt tot Station Sittard en daar overstapt naar Station Beek-Elsloo.

Hier stap je over op een van onze gratis shuttle bus services. Op zaterdagen rijdt deze bus een keer per uur. Let op met het plannen van je terugreis!

Via de website 9292.nl kun jij je reis van en naar het 90’s Forever festival plannen.

Adres: Luxemburglaan, Maastricht-Airport, Nederland


Aangeboden Busreis in Limburg

Zorgeloos naar de derde knallende editie van 90’s Forever Outdoor?

In samenwerking met Jacobs Travel – Het Zuiden Reizen zorgen wij voor een veilige reis van en naar het festival. Geen gedoe meer over wie de BoB is.

Meer info volgt


Georganiseerde Busreis

Let op! Het aanmelden van een georganiseerde busreis is noodzakelijk om gebruik te maken van deze service. Aanmelden kan via: info@90sforever.nl


Gratis shuttle Service

Vanaf station Beek-Elsloo kun jij 7 juli gebruik maken van de gratis pendelbus naar 90’s Forever Outdoor op het festivalterrein van Maastricht Airport aan de Luxemburglaan. Plan je reis goed! Dit festival duur tot zondag 7 juli – 01:00 uur

Meer info volgt

Kiss & Ride

Voor de bezoekers die gebracht en gehaald willen worden is er een Kiss & Ride bij het festivalterrein. Volg de begeleidende borden die je snel naar Kiss & Ride plaats brengen.

Let op! Zorg er samen voor dat jullie de juiste plek en tijdstip vooraf afspreken!

Parkeren bij Kiss & Ride is niet toe.gestaan!

Media Partners

Event Partners

Tarieven en pakketprijzen voor ondernemers , stichtingen en verenigingen.

Afhankelijk van de mogelijkheden en aantallen kunnen wij speciale pakketprijzen maken voor bedrijven, personeelsverenigingen en/of studentenverenigingen. Indien er binnen Uw organisatie onder personeel of medewerkers voldoende belangstelling is voor dit evenement kan dit een ideaal uitstapje zijn. Vraag naar de speciale acties en tarieven! Neem contact met ons op!

Ben je jarig op zaterdag 6 juli of zondag 7 juli 2019

Ben je jarig op zaterdag 6 juli of zondag 7 juli 2019 en ben je 18 jaar of ouder, dan ontvang jij een gratis ticket voor 90’s Forever Outdoor 2019. Lees hier eerst de voorwaarden en neem dan contact op met de organisatie.

  • Stuur je volledige gegevens (naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum) via mail door naar de organisatie. De organisatie neemt contact met je op waarna je op een nader te bepalen dag, locatie en tijdstip het ticket persoonlijk in ontvangst mag nemen.
  • Zorg daarom dat je een geldige ID kaart bij je hebt, want daar wordt naar gevraagd (geen kopie!). Je hebt tevens de mogelijkheid om maximaal 8 vrienden (18 jaar of ouder) tegen een gereduceerd tarief mee te nemen. Ipv € 34,50 betaal je € 29,50 per ticket. Je bespaart dus € 5,- en de algemene reserveringskosten. Deze aantallen moet je vooraf in je mail vermelden. Het verschuldigde bedrag kan via bankoverboeking worden betaald of à contant bij levering tickets.
  • Reeds aangeschafte tickets door vrienden of de jarige kunnen niet geretourneerd worden tegen het gereduceerd tarief.
  • Deze actie loopt tot 1 juni 2019! Alle aanvragen die na deze datum binnenkomen worden NIET meer in behandeling genomen. Houd hier rekening mee aub!
  • Voor de duidelijkheid: de actie is uitsluitend bestemd voor de mensen die op 6 juli of 7 juli jarig zijn! Dus niet 5 juli of 8 juli. Ook deze aanvragen worden niet in behandeling genomen.

Feestbeesten, we horen graag van jullie!

19388572_1522092327836062_775702223645122719_o-1-300x300
19264374_1522089787836316_6868278066830328215_o-300x300 (1)
19222933_1519336864778275_8939042990069830792_o-1-300x300